Ma-Vr09:00-17:00
KantoorHet Witte Zand 67, 7586 GW Overdinkel
Bezoek ons op LinkedIn
ARBO RISK MANAGEMENT

Praktisch, doelgericht
en zonder poespas

foto-gert-over-ons

Mensen hebben het recht om niet gewond of ziek te worden van hun werk.

Dat staat bij ons voorop. Soms is het best lastig om binnen de vaak veranderende regelgeving te voldoen aan een veilige werkplek. Natuurlijk wil je dat graag, maar je wilt ook dat de processen en het werk in je bedrijf op een kostenefficiënte manier doorgaan.

Wij helpen bedrijven om hun medewerkers veilig en tevreden hun werk te laten doen op een manier dat er aan alle wettelijke veiligheidseisen wordt voldaan. Dit doen we praktisch, doelgericht en zonder poespas.

De man achter Arbo Risk Management is Gert olde Hanter, nuchtere Tukker met twee voeten in de klei.

Na het afronden van de HBO-opleiding Commercieel Technische Bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede volgde Gert de opleiding Hogere Veiligheidskunde bij Kader Academy in Almelo. Sindsdien maakt hij zich als zelfstandig veiligheidskundige verdienstelijk binnen diverse industrieën: chemie, petrochemie, farmaceutische en zware industrie en food.

Veel bedrijven door heel Nederland, van klein tot multinational, hebben de hulp van Gert ingeroepen om de juiste praktische oplossing te vinden bij hun veiligheidsvraagstukken.

We putten uit een groot netwerk zodat we altijd voor de juiste oplossing kunnen zorgen. Zo werken we samen met gekwalificeerde arbeidshygiënisten of specialisten op het gebied van gevaarlijke en explosieve stoffen.

We spreken de taal van zowel engineers, procesoperators als monteurs. Ervoor zorgen dat we alle lagen van de organisatie op een doelmatige manier bijeen brengen om aan alle veiligheidseisen te voldoen, is ons specialisme.

“Het gezamenlijke belang van veilig werken is onze drijfveer.”

MEER DAN ALLEEN ADVIES

Consultancy
Diensten

In de Arbowet staan regels voor werkgevers en werknemers om de gezondheid en veiligheid van werknemers te bevorderen.
Een Taak Risico Analyse is een analyse en evaluatie van de gevaren die zijn verbonden aan de uitvoering van risicovolle taken.
Het gebruik van machines tijdens het werken is niet meer weg te denken. Voor de uitvoering van alle werkzaamheden worden machines gebruikt.
Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CONTACT ONSNeem contact met ons op

Stuur ons een bericht of bel wanneer je vragen of opmerkingen hebt.
Adres
Het Witte Zand 67,
7586 GW Overdinkel
Bel ons
053 203 0001
Email ons
info@arborisk.nl

  Kantoor
  Stuur ons een bericht of bel wanneer je
  vragen of opmerkingen hebt.
  Neem contact opSocials
  https://www.arboriskmanagement.nl/wp-content/uploads/2022/03/nvvk.png
  Kantoor
  Stuur ons een bericht of bel wanneer je
  vragen of opmerkingen hebt.
  Neem contact opSocials

  Copyright door Arbo Risk Management. Alle rechten voorbehouden. Design by: Creative Dutch, teksten door: Astrid Olde Olthuis.

  Copyright door Arbo Risk Management. Alle rechten voorbehouden. Design by: Creative Dutch, teksten door: Astrid Olde Olthuis.