Nieuwe website!!

Home Nieuwe website!!

Arbo Risk Management heeft in November haar nieuwe website gelanceerd. De website biedt u een volledig overzicht van alle werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoering.

Nieuwsberichten
Op de site worden regelmatig nieuwsberichten geplaatst die u informatie geven over bijvoorbeeld veranderde wetgeving, inspectieprojecten van de arbeidsinspectie, belangrijke rechterlijke uitspraken en overige zaken die te maken hebben met veiligheid en gezondheid. Hiermee blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op arbogebied. Door u te abonneren op de RSS-feed wordt u automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe berichten.

Download
Naast nieuwsberichten zullen er ook regelmatig downloads geplaatst worden. Door u in te schrijven kunt u deze beschikbaar krijgen. Hier vindt u bijvoorbeeld checklisten, toolboxmeetings, registratieformulieren etc. die u kunt gebruiken bij het inventariseren en beheersen van mogelijke risico's binnen uw onderneming. Suggesties voor downloads kunt u via het contactformulier aan ons doorgeven.

Nieuwsbrief
U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief. Deze zullen wij eens per kwartaal verspreiden onder onze relaties. In de nieuwsbrief vind u nieuws over Arbo Risk Management maar ook tips en info ten aanzien van risicobeheersing.