Home Cases

Apparatenbouw Ootmarsum B.V. is een hoogwaardig middelgroot gekwalificeerd lasbedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren (lassen), installeren en het modificeren van gas-units, piping en drukhoudende vaten uit koolstofstaal en austenitisch staal (RVS). Hiervoor worden alleen gekwalificeerde lassers en monteurs ingezet die alle bekende lasprocedures kunnen en mogen uitvoeren.Een goed opgeleide kwaliteitsafdeling zorgt ervoor dat constant meegaan wordt met de nieuwste...

In 1963 startte Brugman Radiatoren in het Overijsselse Tubbergen. Wat toen een productiebedrijf was van ledenradiatoren is nu uitgegroeid tot een productiebedrijf van complete verwarmingssystemen voor de toepassing in gebouwen. De huidige Brugman groep is sinds 1998 onderdeel van het Amerikaanse Masco concern en heeft vestigingen in landen als Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Polen.

Sinds 2004 maakt Brugman deel uit van The Heating Company. The Heating...

Geen installatie of machine kan zonder service en onderhoud. Periodieke inspecties, het uitvoeren van preventief onderhoud, reparaties, het verhelpen van storingen of zelfs complete verplaatsingen en verhuizingen, de vakmensen van BST zorgen er voor, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Met deze woorden presenteert BST zich op haar website. Arbo Risk Management is voor BST de vaste partner op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

VCA...

Internovi, gevestigd in Borne, is fabrikant van verticale interne transportsystemen. Hieronder vallen elevatoren, bakjeselevatoren, liftsystemen etc. De systemen worden door Internovi, op klantspecificatie, ontwikkeld, gebouwd, geplaatst en onderhouden. De interne transportsystemen worden geleverd aan bedrijven in zeer verschillende branches over de gehele wereld.

Machineveiligheid

Alle door Internovi geleverde installaties moeten...

Het bedrijf

Twente Milieu is de expert in afvalinzameling en onderhoud van de openbare ruimte in een groot deel van Twente. Haar missie is "Twente Milieu draagt bij aan een schoon, gezond en fris Twents milieu".
Twente Milieu is specialist in afvalinzameling, riolerings- en materieelbeheer, gladheidsbestrijding, onkruidbestrijding, plaagdierbestrijding en overslag van huisvuil.
Ze beschikt over een eigen wagenpark en...